Onestiul a gazduit zilele trecute cea de-a treia editie a Memorialului “Cornel Cristut”, la lupte libere. Astfel, peste 200 de sportivi si sportive de la cluburile din Bucuresti (Rapid), Iasi (CSS Unirea), Brasov, Bacau (SCM), Buzau (CSM – CSS), Sfântu Gheorghe, Onesti (CSM – CSS), Nehoiu (Buzau) si de la Pâncesti (Sascut), s-au intrecut pentru a câstiga cupele si medaliile puse in joc.

Intrecerile au avut loc la Sala de Lupte a CSM Onesti si s-au bucurat de participarea unui mare numar de fosti luptatori onesteni, ce au fost antrenati de regretatul antrenor Cornel Cristut, stins din viata in urma cu patru ani. Printre laureatii judetului Bacau s-au aflat: la baieti, categoria 28 kg, pe locul 1 Remus Raducanu (SCM Bacau), pe locul 3 Raul Anoca (CSS Onesti), la categoria 30 kg – locul 2, Alex. Albu (CSS Onesti).

La categoria 32 kg podiumul primelor trei locuri a fost in intregime onestean:Razvan Apostu (CSS) locul 1, Andrei Tataru (CSM) locul 2 si Laurentiu Apostu (CSS) locul 3 iar la cat. 38 kg onesteanul Catalin Tiron (CSM) s-a clasat pe locul 2 in timp ce la cat. 42 kg Alin Ciobotaru a ocupat locul 2. O intrecere dârza a avut loc si la categoria 47 kg, unde primele doua locuri au revenit lui Darius Draghici si lui Catalin Draghici (ambii fiind de la CSM Onesti). O clasare pe primul loc a reusit la cat. 50 kg Alexandru Petcu (CSM Onesti).

PUBLICITATE

La cat. 53 kg primul loc a fost ocupat Adelin Coman (CSM Onesti), iar pe locul 3 s-a clasat Denis Leonte (SCM Bacau). Pe podiumul de premiere la categoria 55 kg pe primul loc a urcat Mihai Primicheriu iar pe locul 2 – Gabriel Hughineata (ambii de la CSM Onesti). Tot pe locul 3 s-a clasat si Alex. Bacalu ( de la CSM Onesti, la cat. 63 kg).

In intrecerea “greilor”, la cat. 84 kg (junior), pe primul loc s-a clasat Ion Cernean iar pe locul 2 George Scorbura, ambii luptatori fiind de la CSM Onesti si având in palmares performante nationale. La feminin mentionam performantele realizate de Beatrice Ferent ( de la SCM Bacau, locul 1 la cat. 32 kg), ea fiind urmata de onestencele Raluca Ciobotaru (locul 2, CSM) si Ana Maria Toderascu (locul 3, CSS). La cat. 44 kg Claudia Galateanu a ocupat locul 2 iar Ioana Ionescu ( ambele de la SCM Bacau) s-a clasat pe locul 3.

Tot pe locul 3, la cat. 48 kg onesteanca Roxana Arnaut a ocupat locul 3 iar la cat. 52 kg Diana Pascu (CSM Onesti) a cucerit primul loc al podiumului de premiere. Demn de remarcat este faptul ca invingatorii acestei competitii au fost premiati de fostii luptatori pregatiti de Cornel Cristut, intre acestia fiind si Daniel Ghionoiu, venit special din Canada, unde este stabilit. (Ion Moraru)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

 1. Este fantastic cum din munca nerasplatita a unor antrenori de valoare se nasc sportivi exceptionali.
  Din conjunctura, cunosc citiva sportivi mentionati si in special acea sportiva de la CSM Bacau, Beatrice Ferent care de fapt este sportiva antrenorului de la Pancesti D-l Ambrose Ion. Pot sa spun ca Beatrice este un sportiv excelent, cu potential nativ care poate ajunge usor campioana Romaniei.
  Oare ce trebuie sa faca acesti antrenori si sportivi ca munca si sportul lor din suflet facute sa fie rasplatit in adevaratul sens al cuvintului.

  Mult succes sportului romanesc si multa consideratie antrenorilor care-si daruiesc cu toata puterea lor priceperea in procesul complex de a selecta in scurt timp cei mai buni sportivi si ai aduce la succese iminente.

  Cu respect
  G. Maros

LĂSAȚI UN MESAJ