Medaliata cu argint de la Campionatele Mondiale de lupte libere care s-au desfasurat recent la Zrenjanin (Serbia), Cristina Zoltan, a fost felicitata de conducerea CSM Onesti. Prof. Ingrid Istrate, directorul clubului a declarat ca “reusita Cristinei Zoltan vine dupa o perioada de… liniste internationala a sectiei de lupte.

Prin aceasta medalie, Cristina Zoltan a deschis poarta catre succesele sportive de top, eu dorindu-mi din toata inima ca ea sa nu se opreasca aici”. Antrenorul sportivei,prof. Sorin Iordache, a marturisit: “Rezultatul Cristinei este unul neasteptat, care ne arata ca suntem pe un drum bun. La Mondiale, ea a abordat concursul cu o foarte mare incredere”.

Tânara vicecampioana mondiala de la categoria 38 kg, in vârsta de numai 15 ani, si-a manifestat satisfactia pentru reusita de la Zrenjanin: “Aceasta medalie reprezinta enorm pentru mine. Sper ca in viitor sa cuceresc si medalia de aur”.

Prof. Dorin Aradavoaicei, consilierul de imagine de la CSM Onesti a mentionat ca “alaturi de celelalte succese ale clubului onestean si acest rezultat obtinut de sportive Cristina Zoltan la lupte libere, ne da curaj sa abordam ciclul olimpic al Olimpiadei de la Rio de Janeiro cu o noua strategie”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ