Lotul national de cadeti al României, pregatit de coordonatorul sectiei de lupte greco-romane al SCM Bacau, Catalin Matache a incheiat anul in forta. “Tricolorii” au fost protagonistii Internationalelor Republicii Moldovei desfasurate la finalul saptamânii trecute, la Chisinau.

Printre laureatii competitiei de la Chisinau au figurat si doi luptatori de la SCM Bacau: Lorenzo Botez, care si-a adjudecat intrecerile categoriei 63 kg si Benone Lupu, triumfator la 50 kg.

“Rezultatele sunt foarte bune, iar faptul ca la succesul lotului national contribuie in mod decisiv si sportivi de la SCM Bacau confirma calitatea scolii de lupte bacauane. Speram ca si in 2016 sa continuam pe aceasta linie”, a declarat Catalin Matache.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ