Luptatorii bacauani privesc cu incredere catre Campionatul European rezervat cadetilor ce va avea loc in aceasta vara, in Suedia.

Astfel, la ultima verificare de top, Internationalele Turciei la lupte greco-romane, Lorenzo Botez si Benone Lupu, ambii componenti ai lotului national de cadeti coordonat de Catalin Matache (SCM Bacau) au obtinut câte o medalie de argint.

“Aceste rezultate, venite pe fondul unor evolutii foarte bune, ne dau sperante pentru Europenele din Suedia. Asta cu atât mai mult cu cât competitia din Turcia a fost una de un bun nivel”, a declarat antrenorul Catalin Matache, care este increzator si in perspectiva Europenelor de juniori ce se vor derula la sfârsitul lui iunie, la Bucuresti.

“In urma selectiei desfasurate la Câmpulung, doi luptatori de la SCM Bacau vor reprezenta România la competitia continentala de juniori. Este vorba de Alexandru Solomon, la 60 kg si de Claudiu Pal, la 66 kg. Acest lucru demonstreaza ca Bacaul continua sa fie cel mai productiv centru de juniori al tarii”, a precizat Matache.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ