CSS Bacau asigura schimbul de mâine al luptelor greco-romane din România. Si o face de mai bine de 15 ani, timp in care, peste 70% din medaliile cucerite de lotul national au purtat matricea CSS Bacau “Seful de coloana” al noului val este Nicu Ojog, pe care antrenorul Ioan Butucaru il crediteaza cu sanse reale la medalii atât la Europenele cât si la Mondialele de cadeti ce vor avea loc in luna august.

“Desi categoria sa de greutate este 69 kilograme, iar cea de vârsta este de cadet, Nicu Ojog a cucerit medalia de bronz la prestigiosul turneu international de la Bursa, in Turcia, la 74 kg, la juniori. Faptul ca se afla de câteva luni in pregatiri cu lotul national, unde beneficiaza de meciuri tari, il tine in priza pentru Campionatele Mondiale si Europene”, a declarat prof. Butucaru despre sportivul in vârsta de 16 ani si pe care il antreneaza de mai bine de sapte ani:

“Tin minte ca a venit pentru prima oara la sala pe când avea doar 9 ani, impreuna cu fratele sau, Beniamin, la rândul sau vice-campion national la cadeti”. Nascut pe 16 decembrie 1998, Ojog a cucerit titlul de campion national al României la cadeti in ultimii trei ani, iar la recentul turneu international de la Bucuresti, luptatorul bacauan a luat aurul, dupa o finala câstigata impotriva turcului Ylmaz.

Alaturi de Nicu Ojog, CSS Bacau isi pune mari sperante in Denis Mihai (foto medalion). In vârsta de 12 ani, Denis este triplu campion national fara sa fi pierdut vreun punct! Denis Mihai este un produs al sectiei-pilot de la Letea Veche, o pepiniera in care au mai crescut, si au crescut frumos, fratele lui Denis, George Mihai, Marian Paduraru, fratii Alex si Alin Dosoftei si Vasile Cojoc. “Dupa toate probabilitatile, aceasta este cea mai buna grupa pe care am avut-o in intreaga mea cariera”, a marturisit prof. Butucaru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ