Inca o reusita pentru AS Lupte Bacau. Gruparea condusa de Marius Botez a cucerit doua medalii de aur si una de argint la Campionatul National Under 15 desfasurate week-end-ul trecut, la Târgoviste, performanta ce o situeaza pe locul secund in ierarhia nationala.

Sergiu Ilies si Lorenzo Botez au cucerit titlul national la 46 kg, respectiv 59 kg, in timp ce Benone Lupu s-a pozitionat al doilea la categoria 38 kg. “E o premiera ca un club nou infiintat sa se se claseze pe podiumul Nationalelor.

Suntem o forta care vine din urma. Le multumim celor care ne-au sustinut, dar si celor care ne-au pus sub semnul intrebarii potentialul.

Astfel, ne-au ajutat sa fim mai puternici”, a declarat Marius Botez. In acest an, AS Lupte Bacau, care ii are ca membri fondatori pe Marius Botez, Ion Sarban, Sorin Tasca si pe vice-campionul european 2014, Alexandru Botez, a totalizat un numar de 21 de medalii obtinute la Nationale si la turnee internationale, fiind pe primul loc la Under 15 in judetul Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ