26 februarie 2024
SportLupte greco-romane/ CN Seniori: SCM Bacău a luat din nou caimacul

Lupte greco-romane/ CN Seniori: SCM Bacău a luat din nou caimacul

Finalul de an a adus noi medalii în contul secției de lupte a Sport Club Municipal Bacău. După cele patru titluri naționale cucerite recent la Under 23, SCM Bacău a bifat patru finale mari și în competiția rezervată Seniorilor și care s-a derulat weekendul trecut, la Reșița.

Din cele patru finale mari disputate de băcpuani la Naționalele găzduite de orașul de pe Bârzava au rezultat o medalie de aur, cucerită de Vasile Cojoc la 82 kg și trei de argint, revendicate de: Alexandru Solomon, la 72 kg, Claudiu Pal, la 67 kg și Gheorghe Cojocaru, la 77 kg. Bilanțul a fost completat cu două medalii de bronz obținute de Daniel Bezman la 82 kg și de Rareș Rotaru la 92 kg.

„Rezultatele vorbesc, practic, de la sine. Suntem singurul cub din țară cu șase medalii la Campionatele Naționale de Seniori. Ținând cont și de reușita de la Under 23, iată că avem continuitate la nivel de performanță pe toate categoriile de vârstă. Și așa vrem să o ținem și pe viitor”, a declarat antrenorul SCM Bacău, Cătălin Matache.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri