SCM Bacau si-a reconfirmat suprematia la nivel national in ceea ce priveste sectia de lupte greco-romane. Week-end-ul trecut, la Nationalele de Juniori de la Craiova, clubul bacauan a cucerit trei medalii de aur si una de argint, adjudecându-si, totodata, si locul 1 in clasamentul echipelor. “Toti cei patru sportivi cu care ne-am prezentat s-au comportat exceptional. Mai mult decât atât nu puteam câstiga”, a declarat directorul SCM Bacau, Relu Auras, facând referire la faptul ca finala categoriei 60 kg a fost una “in familie”, medaliatul cu bronz la Mondialele de anul trecut, Irinel Botez, invingându-si colegul de club, pe Claudiu Pal.

Alaturi de Irinel Botez, alti doi componenti ai SCM-ului, Alexandru Solomon, la 55 kg si Razvan Bitere, la 96 kg s-au laureat campioni nationali, in timp ce, asa cum aminteam, Claudiu Pal a cucerit argintul. “Suntem foarte multumiti de parcursul sportivilor nostri. Speram sa o tinem tot asa, mai ales ca urmeaza si Europenele din iunie, de la Istanbul si Mondialele din toamna, de la Rio de Janeiro”, a precizat coordonatorul sectiei, Luca Celini.

“Traditia clubului nu ne permite sa ne multumim doar cu titlurile nationale: vrem din nou pe podium la Europene si la Mondiale”, a spus antrenorul Catalin Matache, care a completat: “E foarte greu sa tii patru sportivi de la aceeasi sectiei la un nivel foarte ridicat si cu un buget redus. In acest sens, tin sa apreciez eforturile facute de conducerea clubului pentru a ne asigura conditii propice performantei”.

PUBLICITATE

Directorul Auras, care a fost prezent la Nationalele de la Craiova a evidentiat unitatea de grup la nivelul celor patru antrenori bacauani care a facut posibila performanta de la Nationale (Luca Celini, Catalin Matache, Ioan Sarban si Sorin Tasca), subliniind si faptul ca sportivii SCM sunt la mare cautare: “Toate cluburile sunt cu ochii pe ei, iar cei de la Dinamo au facut si o oferta, pe care am refuzat-o ferm, din start. Noi ne tinem performerii acasa si facem totul pentru ca ei sa creasca in valoare”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ