Doua medalii pentru SCM Bacau la Finala Campionatului National de lupte greco-romane pentru juniori mici desfasurata in weekend, la Botosani. Una de aur si alta de bronz, dar amândoua foarte valoroase daca tinem cont de context.

La 42 de kilograme, Igor Botez a obtinut locul intâi, confirmând astfel perioada fasta pe care o traverseaza. Reusita de la Botosani a sportivului pregatit de Mihai Botez vine la doar o saptamâna dupa aurul balcanic adjudecat de Igor in Turcia, la Bursa, sub comanda antrenorului Catalin Matache.

O alta surpriza placuta la CN pentru juniori mici a constituit-o bronzul cucerit de Alexandru Tasca la categoria 78 kg. Meritoriu este faptul ca Alex a reusit sa urce pe podiumul Nationalelor la mai putin de un an de când a inceput pregatirea specifica sub coordonarea antrenorilor Ion Sarban si Sorin Tasca, nimeni altul decât tatal sportivului.

PUBLICITATE

La rândul sau multiplu medaliat la toate intrecerile posibile internationale, Sorin Tasca preda astfel cu succes stafeta lui Alex, intregiind o galerie a medaliatilor “din tata-n fiu” care ii mai cuprinde pe Botez, Bitere sau Sarban. Cine urmeaza?

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Nu știu cine da aceste informații dar la SCM mai sunt medalii câștigate și 6 locuri 5 dar probabil ca acea persoana nu a fost prezenta la competiția de la Botoșani !!

LĂSAȚI UN MESAJ