CSS Bacau a fost protagonista Campionatelor Nationale de Lupte rezervate Juniorilor 2 desfasurate zilele trecute, la Constanta.

Elevii profesorului Ion Butucaru au cucerit nu mai putin de trei titluri nationale prin George Mihai (42 kg), Alexandru Dosoftei (63 kg) si Nicu Ojog (76 kg), carora li s-a adaugat si o medalie de bronz, adjudecata de Adelin Artenie, la 58 kg.

“Toti sportivii mei au avut un parcurs foarte bun, insa as dori sa remarc in mod special dezinvoltura lui Dosoftei, care a trecut usor si de campionul la 69 kg. In ceea ce-l priveste pe Ojog, meciurile acestuia nu au durat mai mult de 30 de secunde”, a declarat prof. Butucaru, care nu a uitat sa sublinieze nici evolutia lui Artenie, sportivul nascut in 2000 cedând in urma unui avertisment lupta cu campionul categoriei, aflat cu doi ani mai mare ca vârsta.

PUBLICITATE

Cei trei campioni nationali al CSS Bacau vor reprezenta România la Europenele de luna viitoare, de la Subotica. George Mihai si Nicu Ojog vor ajunge in Serbia pe banii Federatiei, in timp ce costurile de deplasare ale lui Dosoftei vor fi suportate de CSS Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ