Cu un prezent solid (a se vedea rezultatele pe plan național și, în special internațional), Sport Club Municipal Bacău își construiește și viitorul în ceea ce privește secția de lupte. Și îl construiește bine și cu migală. Sub deviza „Viitorul începe azi”. Pentru cele mai tinere vlăstare ale luptelor băcăuane, viitorul a început weekendul trecut, la Târgu-Mureș, gazda finalei Campionatului Național de lupte pentru juniori 4 și juniori mici.

În Ardeal, SCM Bacău a cucerit trei medalii, dintre care două la greco-romane și una la lupte libere. La greco, tonul l-a dat Centrul de Selecție de la Sascut (înființat în mai 2010, de Ion Șarban și Ion Ambrosie și reactivat la inițiativa SCM Bacău), care, sub coordonarea antrenorului Ion Ambrosie a dat un campion național la juniori 4 (9-11 ani), categoria 35 kg în persoana lui Narcis Carai și un medaliat cu bronz la juniori mici (11-13 ani), categoria 34 kg: Robert Ambrosie.

La lupte libere, SCM Bacău și-a trecut în cont un alt titlu național, de data aceasta prin Denisa Enășel, care a triumfat la juniori mici (11-13 ani), categoria 34 kg. Denisa Enășel îl are ca antrenor pe Victor Donciu, care este secondat de Ana Maria Pal și Opana Antănăsoai. Viitorul SCM Bacău sună bine!

 PUBLICITATE