Luptatorii SCM Bacau isi continua seria rezultatelor foarte bune. Si, implicit, isi confirma suprematia. Atât la nivel national, cât si international. Ultima dovada a adus-o Campionatul National de Tineret Under 23 incheiat duminica, la Odorheiu-Secuiesc. La Nationalele de Tineret, sectia coordonata de Catalin Matache si care ii include ca antrenori pe Sorin Tasca, Ioan Sarban, Victor Donciu, dar si pe voluntarii Mihai Botez si Marius Botez, a cucerit nu mai putin de sase medalii: una de aur, una de argint si trei de bronz la lupte Greco-romane si una de bronz la lupte libere. Totodata, SCM Bacau s-a clasat a doua in ierarhia echipelor la Greco-romane, la egalitate de puncte, 8, cu lidera Steaua Bucuresti.

“Normal era sa incheiem pe primul loc, peste Steaua ca numar de puncte. Din pacate, arbitrajul a facut diferenta, astfel incât am acumulat acelasi numar de puncte ca Steaua. In aceste conditii, departajarea a facut-o un loc 5 obtinut de gruparea bucuresteana. Oricum, dincolo de acest aspect, am fost foarte multumiti de rezultatele obtinute si de evolutia sportivilor nostri”, a punctat Catalin Matache.

Categoria de greutate 59 de kilograme a fost dominata autoritar de luptatorii bacauani, care au avut nu mai putin de trei reprezentanti pe podium. Astfel, Alexandru Botez a cucerit titlul national, in timp ce colegilor sai de la SCM, Claudiu Pal si Alexandru Solomon le-a revenit bronzul. Varul lui Sandu Botez, Irinel Botez si-a trecut in cont argintul la 66 kilograme, o medalie de aceeasi culoare cucerind, la 80 kg, si George Sarban, fiul antrenorului Ioan Sarban.

PUBLICITATE

Seria prezentelor bacauane pe podium a fost completata de Ana Pal, câstigatoarea medaliei de bronz la lupte libere, categoria 53 kg.
“Faptul ca o buna parte dintre sportivii nostri ii au alaturi, din postura de antrenori, pe tatii lor, intareste si mai mult ideea ca la SCM Bacau, sectia de lupte este o adevarata familie. Iar rezultatele sunt pe masura, indiferent ca ne prezentam la competitii interne sau internationale. Nu as vrea sa inchei, fara a sublinia sprijinul si atentia pe care ni le acorda, in mod constant, directorul clubului, maestrul Relu Auras”, a concluzionat Catalin Matache.

Pentru sectia de lupte a SCM Bacau urmeaza ultima provocare a anului: Cupa României, programata la finalul acestei luni, la Bucuresti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ