Mai multe corturi pentru adunarea semnaturilor in vederea candidarii la functia de primar au impânzit municipiul Onesti. Locuitorii de aici asteapta cu mult interes depunerea candidaturilor de catre cei inscrisi in cursa pentru obtinerea functiei de primar si acest lucru se datoreaza faptului ca inca nu se stie exact numarul candidatilor.

Pentru fotoliul de primar al municipiului Onesti lupta Constantin Lazar (intreprinzator, ce a creat in jur de 400 de noi locuri de munca in ultimii ani), Nicolae Gnatiuc (ce candideaza din postura de consilier cu atributii de viceprimar), Mihaela Badic-Geaboc (in prezent primar al comunei Helegiu) precum si alti candidati. Este vorba despre Liliana Bohâlteanu (din partea Partidului M10), Irina Balan (Partidul Miscarea Populara), Daniel Lucian Lucaci (Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal), Liliana Ionita (Partidul National Democrat). Alaturi de acesti candidati mai sunt vehiculate in Onesti si alte nume ce isi doresc ca sa ajunga in functia de primar al municipiului: Mihail Andronic (candidatul UNPR), Gelu Panfil, Cristi Bratoveanu.

Un fapt deosebit in municipiul de pe Trotus este ca aici “planeaza” incertitudinea daca fostul primar al Onestiului, Laurentiu Neghina, care a fost demis din functie in iunie anul trecut, are sau nu dreptul de a candida pentru un nou mandat, acest lucru trebuind sa fie lamurit de catre cei in drept. Deocamdata, fostul edil al Onestiului strânge semnaturi de la locuitorii municipiului si a declarat ca in functie de numarul acestora se gândeste daca va candida sau nu.

PUBLICITATE

De asemenea, este de urmarit in Onesti ce va face actualul viceprimar cu atributii de primar Alexandru Cristea, care desi a declarat ca nu va candida pentru functia de primar (conform unor cunoscuti din preajma sa), este posibil sa fie cooptat in aceasta lupta de catre unul din partidele politice (probabil Partidul Social Românesc, condus de Mircea Geoana), in cazul in care lui Laurentiu Neghina ii va fi ingradita participarea la acest scrutin al alegerilor locale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.