23 februarie 2024
CulturăLUPII lui Alex Calancea anunță turneul de lansare a albumului "LELEA". În...

LUPII lui Alex Calancea anunță turneul de lansare a albumului “LELEA”. În Bacău, pe 20 februarie!

Formația LUPII condusă de Alex Calancea pregătește un spectacol de excepție pentru lansarea noului lor album intitulat “LELEA”. Această colecție inedită de chiuituri, strigături de joc și cântece de ascultare promite să aducă în actualitate tradiția muzicală autentică, cu influențe atât din compozițiile originale ale Lupilor, cât și din folclorul vechi prezentat sub semnătura lui Alex Calancea.

Albumul “LELEA” cuprinde 18 piese, fiecare având la bază o poveste muzicală distinctă. Compuse de membrii formației, acestea reprezintă o călătorie sonoră în universul tradițional, în care chiuiturile și strigăturile de joc se îmbină armonios cu cântecele de ascultare.

În luna decembrie a anului trecut, LUPII au oferit publicului o primă probă a creativității lor prin lansarea piesei “Lelea”. O colaborare remarcabilă cu Baletul Național “JOC” a dus la crearea unei povești muzicale incendiare, cu dialoguri “fierbinți” între personajele Bădița și Lelea, subliniate de ritmuri captivante.Pentru a sărbători lansarea albumului, LUPII lui Alex Calancea vor demara un turneu național ce va începe cu un spectacol grandios la Galați pe 19 februarie 2024. Următoarele destinații ale turneului includ orașe precum Bacău (20.02), Constanța (21.02), Ploiești (22.02), Brașov (23.02), Iași (26.02), Suceava (27.02), Cluj (28.02), Timișoara (29.02), Chișinău (17.05) și București (23.05).

Biletele pentru spectacolele din cadrul turneului vor fi disponibile începând cu data de 1 februarie și pot fi achiziționate online prin intermediul platformelor www.iabilet.ro și www.entertix.ro, precum și direct de la casele sălilor de spectacol.

Fanii muzicii tradiționale și ai LUPII lui Alex Calancea sunt așteptați să se alăture acestei călătorii sonore unice, unde tradiția întâlnește inovația într-un spectacol captivant și plin de energie.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri