21 iunie 2024
ActualitateLumina de la capătul tunelului: Transformarea spectaculoasă a Pieței Catedralei în Onești

Lumina de la capătul tunelului: Transformarea spectaculoasă a Pieței Catedralei în Onești

Primarul Laurențiu Neghină a adus vești pentru locuitorii Oneștiului, afirmând că “Lumina de la capătul tunelului se vede clar‼️”. Astfel, Piața Catedralei se află pe ultima sută de metri în ceea ce pare a fi un proiect ambițios și transformator.

Un aspect remarcabil al acestei transformări este sursa diversificată de finanțare, care include atât fonduri europene, cât și contribuții locale, alături de un efort semnificativ din partea Consiliului Județean Bacău. Primarul Neghină a subliniat importanța colaborării și a sprijinului primit din partea unor personalități cheie precum președintele Partidului Social Democrat, europarlamentarul Dragos Benea, președintele CJ Valentin Ivancea, prefectul județului Lucian Bogdănel, evidențiind astfel un angajament comun pentru dezvoltarea comunității.În contextul acestei realizări remarcabile, primarul a transmis recunoștința sa față de toți cei implicați, incluzând salariații primăriei, cei ai DPP-ului și constructorii parteneri, subliniind importanța implicării lor în reușita proiectului. Aprecierea a fost extinsă și către locuitorii Oneștiului, care au primit cu încredere și susținere acest demers de transformare.

De-a lungul acestui parcurs, primarul a evidențiat că prezența și sprijinul comunității sunt esențiale pentru ca Oneștiul să continue pe “drumul cel bun”. Înțelegerea și susținerea oneștenilor sunt elemente fundamentale pentru succesul proiectelor locale, iar declarația primarului reflectă o conexiune puternică între administrația locală și comunitatea pe care o slujește.

Astfel, Piața Catedralei se anunță a deveni nu doar un simplu spațiu public, ci o emblemă a dezvoltării și modernizării în Onești. Lumina de la capătul tunelului, menționată de primar, este acum o realitate vizibilă, iar comunitatea locală are motive să privească cu optimism spre viitorul său urban și cultural.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img