Clasa pregatitoare A de la Scoala Gimnaziala „Alexandru cel Bun” Bacau a sarbatorit la mijlocul acestei saptamâni alaturi de cadrele didactice încheierea primului an de scoala, marcând totodata si traditionala intâlnire de 100 de zile, reprogramata din luna martie.

Copiii, îmbracati în splendide costume populare, au purtat publicul format din parinti, bunici si prieteni, în lumea povestilor si amintirilor lui Creanga. Personaje nostime: iezi, capre, fata mosului si fata babei, celebrul Nica cu matusa sa Marioara si ceilalti, au transmis tuturor bucuria de altadata.

Dupa ce si-au jucat rolurile si au interpretat cântece populare, elevii si-au prezentat colectiile de 100 de zile. Unii au colectionat carti postale, timbre, bonuri fiscale, plicuri, imagini cu portul popular din întreaga lume, bancnote, altii au fost fascinati de sitkis, discuri, masini, bratari, nasturi, pestisori, fluturasi din martipan si multe altele.

Colectiile le-au întocmit împreuna cu familiile, adaugând pentru fiecare zi de scoala, câte un obiect colectiei de 100. Dupa aceasta prezentare, elevii au primit medalii si diplome de absolvire a primului an de scoala din “lunga” lor cariera de elevi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ