Construirea soselei de centura a municipiului Bacau a fost scoasa la licitatie in aprilie 2013. S-au inscris zece firme, câstigatoare fiind declarata Eko Insaat Ve Tic AS din Turcia.

Rezultatul a fost contestat in instanta. Curtea de Apel Bucuresti a acceptat in parte contestatiile obligând CNADNR sa reevalueze ofertele, nu sa reia licitatia.

Câstigatoare a fost tot firma din Turcia. Grupul Max Boegl România SRL – Astaldi SpA a contestat, pentru a doua oara, rezultatul.

La sfârsitul saptamânii trecute, Consiliul National de Solutionarea a Contestatiilor (CNSC) a dat decizia de respingere a contestatiei.

Varianta ocolitoare va avea 30,7 km si va fi construita in 24 de luni de la data semnarii contractului.

Daca contractul de executie va fi semnat in noiembrie si daca vremea va fi buna, lucrarile de pregatire a terenului ar putea incepe in acest an.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ