Potrivit unui comunicat remis presei de Compania de Drumuri, in aceasta perioada, se desfasoara lucrari de intretinere curenta pe drumurile nationale.

Din segmentele de drum aflate in administrarea Directiei Regionale Iasi, doar unul singur se afla pe raza judetului Bacau si va fi reparat in perioada urmatoare.

„Pe DN 2, de la kilometrul 275 la 280, adica de la comuna Nicolae Balcescu spre municipiul Bacau, vor avea loc lucrari curente, efectuate in regie proprie la partea carosabila”, a declarat ing.Iulian Vasiliu de la Directia de Drumuri Bacau.

PUBLICITATE

Astfel de lucrari au mai avut loc luna trecuta pe DN 11, pe segmentul cuprins intre Sanduleni si Onesti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Ce lucrari domnilor intre sanduleni si onesti ca iti nenorocesti masina..1/km nu e intreg despre ce lucrari vb ?.au scapat autoritatile ieri.nu au reusit sa intre tirurile in bacau din cauza politistilor dar se vor intoarce

LĂSAȚI UN MESAJ