Cei care au trecut prin zona Parcului Catedralei si Parcului Trandafirilor au putut observa ca la baza statuii lui Stefan cel Mare se lucreaza. Muncitorii primariei au sapat in jur. Se pare ca acolo se vor trage fire de curent electric.

„Se va face o retea electrica, mai ales ca la organizarea anumitor evenimente avem nevoie de curent, cum este de sarbatorile de Paste. Ne gândim si la o iluminare potrivita pentru statuia lui Stefan cel Mare”, a explicat viceprimarul Ilie Birzu.

In Parcul Trandafirilor se fac lucrari specifice inceputului de primavara, in special de curatenie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. In sfarsit in acest fel cinstim si noi inaintasii nostri care au aparat neamul si patria. Unii vor ca sa ne uitam istoria si sa o scoata din programa scolara pt ca sa fim usor de nivelat si dezradacinat ca neam.

  2. Statuia privită de sus din sediul ARR arată cam rău…plăci de marmură dezlipite, găinaț de porumbel, praf și sare peste tot…era și cazul să fie restaurată. Să sperăm că nu trag numai cabluri….

LĂSAȚI UN MESAJ