21 mai 2024
ActualitateLucrări de refacere și modernizare în desfășurare pe strada Industriilor din Onești

Lucrări de refacere și modernizare în desfășurare pe strada Industriilor din Onești

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a anunțat că lucrările de refacere și modernizare a străzii Industriilor din Onești sunt în plină desfășurare. Împreună cu primarul Laurențiu Neghină și antreprenorul general, Ivancea a vizitat șantierul pentru a verifica stadiul lucrărilor.

Conform declarațiilor, Consiliul Județean asigură 90% din valoarea totală a contractului, estimată la aproximativ 18.7 milioane de lei, prin intermediul unei asocieri cu Municipiul Onești. Proiectul include lucrări complexe, iar modernizarea se efectuează sub trafic.

În detaliu, se vor efectua intervenții pentru refacerea dalelor degradate și se va realiza un strat de uzură din beton de ciment rutier pe o lungime de 4,7 kilometri. De asemenea, vor fi amenajate drumuri laterale și parcări. Pentru a asigura o colectare și dirijare adecvată a apelor pluviale, vor fi implementate sisteme corespunzătoare, inclusiv podețe dalate la drumurile laterale și 3 podețe transversale tubulare din elemente prefabricate.Deși șoferii se confruntă în prezent cu un disconfort din cauza lucrărilor în desfășurare, președintele Ivancea a asigurat că antreprenorul general respectă graficul de lucru și că lucrarea va fi finalizată până la sfârșitul acestui an. După finalizare, conducătorii auto vor beneficia de o arteră complet reabilitată, oferindu-le un mediu rutier îmbunătățit și sigur.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri