Compartimentul de Neurologie a Spitalului Orășenesc Buhuși a intrat în reabilitare. Deja în unele saloane s-a renunțat la faianta veche, s-a igienizat totul (cu ajutorul echipei de muncitori de la Primăria Buhuși), s-au montat prize de oxigen și butoane de alarmare la patul pacientului, s-a montat tarket antibacterian în 2 culori, s-a refăcut instalația sanitară cu schimbarea accesoriilor (chiuvete, baterii, măști chiuvetă), s-a refăcut instalația electrică (cabluri, prize, întrerupătoare, corpuri de iluminat tip led) și s-au montat protecții pentru paturi.

„Odată cu finalizarea acestor lucrări, toate saloanele din Compatimentul de Neurologie vor oferi un plus de confort și condiții de siguranță pentru pacienți. Urmează să intre în reabilitare și modernizare oficiul alimentar, sala de mese, grupurile sanitare.

Vom monta și un aparat de dezinfectat ploști, după care putem spune că și pe acest compartiment totul este nou, curat, modern, pentru o îngrijire corespunzătoare și o satisfacție sporită a pacienților care vor fi internați aici”, a declarat Constantin Poiană, managerul spitalului din Buhuși.