Ciubotaru Bădără
Lucian Ciubotaru

Din momentul in care deputatul bacauan Lucian Ciubotaru a fost pus sub control judiciar de DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, potrivit Statutului PNL, „acesta este suspendat din orice functie pe care o detine in partid. Nu este necesara oficializarea prin vreun vot”, a precizat Tudorita Lungu, copresedintele PNL Bacau.

Ciubotaru detinea functia de prim-vicepresedinte al organizatiei judetene.

Potrivit criteriilor de integritate, deputatul nu va putea candida din partea partidului la nici un tip de alegeri si daca va fi condamnat va fi exclus in mod automat.

PUBLICITATE

Copresedintele Vasile Blaga a declarat ca indiferent de membrul de partid de care este vorba „problema este a sa, nu a partidului. Noi nu am luat apararea colegilor, nici macar in Parlament, când s-a cerut un vot pe ridicarea imunitatii”. La reuniunea liberalilor de sâmbata, Ciubotaru nu a fost prezent in sala.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Din data de 15.09.2015, co-presedintele PNL- Buhusi( Ichim Adrian), are hotarire judecatoreasca definitiva de condamnare, fara ca BPJ- PNL, Bacau, sa aplice aceleasi reglementari ca d-lui Ciubotariu, deooarece acesta din urma, NU este PRODUCATOR DE MICI, CARNE si PRODUSE DIN CARNE !
    De la data de 15.09.2015- in prezent, Ichim Adrian desfasoara activitate in calitate de co-presedinte al PNL -BUHUSI SI CONSILIER LOCAL -Buhusi.

    SI VA ASTEPTATI( voi pnl-isti) SA CISTIGATI ALEGERILE LOCALE- 2016, la Bacau!

LĂSAȚI UN MESAJ