– spune Cosmin Necula, candidatul PSD la Primăria Bacău

Preluarea muntelui de fosfogips de la Amurco, în domeniul public al municipiului Bacău, dar și procesul pe terenul de la Transport Public, pierdut de Primărie sunt doar două dintre abuzurile săvârșite de administrația Stavarache – Luchian – PNL, cu consecințe catastrofice pentru băcăuani.
Cosmin Necula, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Bacău, spune că fostul viceprimar Dragoș Luchian a fost marioneta cu mâna căreia Romeo Stavarache, acuzat de DNA de 5 luări de mită, și-a desăvârșit corupția.

Deputatul PSD afirmă că Luchian a făcut jocurile afaceristului Ioan Niculae de la InterAgro, atunci când a inițiat și promovat, în Consiliul Local, un proiect de hotărâre vizând preluarea muntelui de fosfogips de către municipiul Bacău, fără ca poluatorul Amurco să se achite de obligațiile de mediu.
Sănătatea băcăuanilor a fost pusă, astfel, pe planul doi, primând doar interesele obscure ale lui Niculae și Stavarache.

PUBLICITATE

DSC_2772

„Cazul haldei de fosfogips a dobândit o notorietate națională, a apărut și la PRO TV. Iată un exemplu în care executantul Dragoș Luchian, într-o sfidare totală a legii și a băcăuanilor, la ordinul penalului Stavarache, și-a bătut joc de acest oraș și de cetățenii lui. Semnând actele amintite, acest om a girat cu propria mână și conștiință corupția administrației Stavarache – PNL. S-a confundat, până la urmă, cu ea devenind o unealtă în mâna lui Stavarache”, afirmă Cosmin Necula.

Candidatul PSD mai spune că în cazul terenului de la Transport Public, pierdut de municipiul Bacău în urma unui litigiu abuziv, ticluit de tandemul Stavarache – Luchian, orașul va plăti oalele sparte de cei doi politicieni PNL cu bani din bugetul local. Adică din buzunarele băcăuanilor.

PUBLICAT LA COMANDA PSD, CUI 21160002


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.