Au fost validate mandatele noilor membrii din Biroul executiv la Colegiul Farmacistilor Bacau. Comisia Electorala Centrala a asteptat sa se definitiveze procesul alegerilor in intreaga tara (in unele judete au fost organizate doua tururi de scrutin) pentru a da decizia finala privind mandatele pentru urmatorii patru ani, la aceste organizatii nonguvernamentale, care reprezinta farmacistii.

In Bacau, alegerile la Colegiul Farmacistilor au avut loc luna trecuta, intr-un singur tur, intrucât s-a intrunit cvorumul necesar, asta dupa ce, in decembrie 2015, când s-a mai desfasurat o runda de alegeri, acestea s-au anulat din cauza unui viciu de procedura (judetul nostru s-a aflat pe lista nominala cu colegiile teritoriale ale farmacistilor in care au fost anulate alegerile alaturi de alte 11 judete din tara). Alegerile au loc o data la patru ani.

 

PUBLICITATE

Asadar, dupa validarea scrutinului de acum, noul board de conducere al Colegiului Farmacistilor Bacau este format din farm.pr. Luana Grigoras – presedinte, farm.sp. Carmen Nistor, farm.sp. Mihaela Dascalu si farm. Anca Mazilu – vicepresedinti, iar farm. Raluca Taban, ca secretar.

Li se alatura, ca membri in Consiliul Judetean al institutiei, farmacistii Narcisa Iordache, Casiana Oprea, Anca Gherman, Maria Nastaca, Amalia Baba Giurgiucanu si Ionela Belciug. In comisia de disciplina sunt membrii titulari farmacistii Maria Pascu, Maria Marinescu si Diana Tiron. Colegiul Farmacistilor Bacau are 370 de membri. Mandatul noilor alesi este pâna in 2020.

„Intru in alt treilea mandat ca presedinte, iar inainte am mai fost, doua mandate, vicepresedinte. Imi doresc continuitate in tot ceea ce fac si mi-am propus, dar important este si cine ne va conduce pe plan national, cine va fi presedintele Colegiului National al Farmacistilor, pentru ca deciziile importante acolo se iau. In rest, pot sa spun ca sunt restantiera cu niste intâlniri mai festive pentru colegii mei, asta fiind o parte pe care am cam neglijat-o in mandatele anterioare.”
farm.pr.Luana Grigoras, presedinte Colegiului Farmacistilro Bacau

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. structurile de conducere cuprind toti farmacistii, hazliu colegiu….e cumva ala care-ti spune ca NU AI VOIE sa mai deschizi o farmacie noua ca sa nu le periclitezi lor afacerile? ca si-au deschis farmacii in Bacau toti esuatii cu facultatea de sport dupa care au facut facultatea de farmacie pe E85, carand plicuri la Iasi?
    coana Grigoras, mai are fi-tu figurile alea in cap sau e deja pe tratament? i s-a dus buhul de basinos

LĂSAȚI UN MESAJ