Bucurie pentru toată echipa, jucători, antrenori și sponsori, pentru locul III, adjudecat încă dinaintea ultimei partide din campionat, câștigată vineri cu scorul de 6-1, în fața formației Gloria Zemeș.

Partida s-a desfășurat de la ora 14.00, pe gazonul de la „Proletarul”. Profesorul, antrenorul Vasile Vamanu este mulțumit de rezultat: „Echipa este formată de copii din clasa a IX-a, a X-a și a XII-a. Împreună cu profesorii Marian Ciudin și Ovidiu Neacșu, am intrat cu echipa Liceului cu Program Sportiv Bacău, în Campionatul Județean Under 19, unde suntem pe locul III. Un loc destul de meritoriu pentru noi, în primul an. Ne bucurăm că acești copii sunt dedicați pentru performanță și au dus până în ultima etapă un campionat bun.Din toamnă, elevii din clasa a IX-a și a X-a vor participa la Campionatul Republican de Juniori B, împreună cu profesorul Ovidiu Neacșu, iar la Juniori A va intra profesorul Marian Ciudin.

Robert Andrieș și Jhonny Popa (SMART ABC), sunt prietenii și sponsorii noștri, care ne ajută cu tot ce presupune echipament sportiv, gustări, apă minerală, și normal, mingile de fotbal.

Ne bucurăm și de implicarea noului director al LPS Bacău, profesorul Mihai Mihalcea, care iubește fotbalul”. După victoria la scor, la final de campionat, tinerii fotbaliști se vor „juca” și în vacanță. Vor mai urma antrenamente. Mai sunt două trepte până la cununa cu lauri. Felicitări! Ioan Bîșcă

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE