Campionatul National de Inot programat la finalul acestei saptamini, la Bazinul din Bacau a fost prefatat de un neasteptat meci de… box. Unul fara manusi, dar cu tipete si injurii. Plus lovituri sub centura.

Marti seara, cu ocazia sedintei tehnice a Nationalelor desfasurata la hotelul “Decebal”, antrenorii Stefan Gherghel si Edi Caslaru, sotul fostei vice-campioane olimpice Beatrice Caslaru au avut o altercatie, care a necesitat interventia fortelor de ordine.

Intreg scandalul s-a derulat sub ochii tuturor antrenorilor prezenti la sedinta, dar si in prezenta noului secretar general al Federatiei Romine de Natatie si Pentatlon Modern, Bogdan Guta.

PUBLICITATE

“Este vorba de un conflict mai vechi intre doua sau chiar mai multe tabere, conflict care a luat amploare o data cu suspendarea, de catre Federatie, a lui Gherghel si cu mai multe postari ale acestuia, dar si a altor antrenori pe diferite retele de socializare.

Acum, la Bacau, totul a dat in clocot, fratii Gherghel si Caslaru incercind sa regleze aceste conturi mai vechi. Nu s-a lasat cu singe, au fost mai mult niste imbrinceli, dar, oricum, nu e o chestie OK. Inotul nu este un sport care sa se preteze la astfel de scandaluri”, a declarat pentru “Desteptarea” unul dintre antrenorii prezenti.

Surse din politie au declarat pentru Desteptarea ca la fata locului s-a deplasat o echipa operativa care a constatat ca un barbat de 41 de ani a agresat un barbat in varsta de 39 de ani. Cei doi au fost identificati urmand ca masurile sa fie luate dupa finalizarea anchetei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ