3 octombrie 2023

Lovitură de teatru: “crima” de lângă Școala 10 nu mai este crimă; bărbatul a murit de AVC

HomeActualitateLovitură de teatru: "crima" de lângă Școala 10 nu mai este crimă; bărbatul a murit de AVC

Lovitură de teatru: “crima” de lângă Școala 10 nu mai este crimă; bărbatul a murit de AVC

Schimbare de situație în cazul bărbatului care a murit, aseară, pe stradă, lângă Școala 10 din bacău, în urma unei altercații în trafic: procurorii recunosc faptul că victima a fost lovită cu palmele și pumnii, dar spun că moartea nu are legătură cu aceste lovituri.

“La data de o6.o7.2o22, în jurul orelor 19.3o, în timp ce se afla în autoutilitara marca Ford Transit condusă de C.S.M. pe strada Cornişa Bistriţei din mun. Bacău, urmare a unui conflict spontan numitul C.V.A. a coborât din maşină şi i-a aplicat victimei N.M. lovituri cu pumnul/palmele, în urma cărora victima a căzut și a decedat, decesul fiind constatat de echipa medicală din cadrul SAJ Bacău sosită la faţa locului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lăngă Tribunalul Bacău.

“La Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a fost înregistrat dosarul nr.552/P/ 2022 în cadrul căruia prin ordonanţa procurorului din data de o6.07.2022 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul C.V.A., sub aspectul săvârşirii infractiunii de loviri cauzatoare de moarte, prev.de art. 195 Cod Penal. Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău din data de 06.07.2022 s-a dispus efectuarea în cauză a autopsiei medico legale.Potrivit fişei de constatări preliminare din data de o7.07.2022 a Serviciului de Medicină Legală Bacău s-a stabilit că victima a suferit insuficientă cardio respiratorie acută, hemoragie meninge , inundată ventricular, AVC hemoragic, victima având în antecedenţa medicală diabet zaharat insulino -dependent şi steatoză hepatică.

Concluziile preliminare au fost în sensul că, la acest moment, nu se poate stabili o legătură de cauzalitate între un eventual traumatism şi cauza medicală a decesului.

Cercetările în cauză continuă în vederea stabilirii cu exactitate a existenţel unei legături de cauzalitate între presupusele lovituri aplicate victimei şi cauza decesului”, se mai arată în comunicat.

Alte titluri
Alte titluri

Trafic restricționat în zona Orizont. Primăria a uitat să anunțe din timp

Strada Pictor Andreescu din Bacău a fost închisă circulatiei...

Simpozionul Național „Vasile Pârvan”, sub semn aniversar

Complexul Muzeal „Iulian Antonescu” Bacău, în parteneriat cu Arhivele...

„Serile pianistice” la Centrul de Cultură „George Apostu”

Centrul de Cultură „George Apostu” în parteneriat cu Asociația...

Sărbătoare a sufletului și a spiritului la Bogdana

Editura și tipografia „Magic Print”, din Onești, au lansat,...

Ultimele știri