Sucursala din Bacau a CN „Loteria Româna” a ramas fara conducere, dupa ce fostul director al institutiei, Lucian Antoniu (foto), a fost scos la pensie. Neoficial, am aflat ca actuala administratie a companiei nationale nu a fost de acord cu prelungirea mandatului fostului director, desi in tara se pare ca mai sunt cazuri de sefi cu vârsta peste nivelul de pensionare.

Din pacate, fostul director a refuzat elegant sa ofere detalii privind acest subiect. Cert este ca, nici pâna in prezent, administratia de la Bucuresti a companiei nationale nu a anuntat scoaterea la concurs a locului de conducere ramas vacant. Prin urmare, atributiile de conducere au fost transferate, temporar, directorului sucursalei „Loteria Româna” din judetul Neamt, Vasile Nechita.

Acesta va raspunde de bunul mers al activitatii sucursalei bacauane pâna la momentul organizarii concursului pentru postul de manager al institutiei din Bacau. Lucian Antoniu, nascut in Slatina, judetul Olt, este cibernetician de profesie si, din 2004 si pâna in acest an, a ocupat functia de director al sucursalei „Loteria Româna”, Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ