Locuitorii din Secuieni vor sarbatori joi, 8 septembrie, Nasterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mica, cum i se mai spune in Moldova, dar si Ziua Comunei.

La ora 12, primarul Cosmin David ii va astepta pe toti in curtea institutiei, la un spectacol sustinut de “Rapsodia Vasluiului” si mai multi interpreti de muzica populara, intre care Ion Paladi si Diana Sârbu.

Marea surpriza ar fi prezenta Loredanei Groza, dar vedeta nu a confirmat ca va putea ajunge deoarece acum este implicata in realizarea show-ului “Vocea României”.

“Noi o vom face cetatean de onoare al comunei, am discutat despre asta si a acceptat. Am invitat-o pe 8 septembrie la Secuieni dar nu suntem siguri va putea veni. Daca nu va reusi joi, speram sa vina saptamâna viitoare”, a declarat primarul Cosmin David.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ