UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala, isi extinde aria de acoperire si ofera locuitorilor din Darmanesti servicii de televiziune digitala, internet de mare viteza si telefonie.
 
UPC are o retea ce combina puterea fibrei optice cu simplitatea cablului coaxial, fiind astfel capabila sa sustina tehnologii de ultima ora si produse digitale superioare.  
 
Toti clientii UPC din Darmanesti vor beneficia de viteze superioare de internet, de pana la 500 Mbps pe cablu.  Mai mult, cu noul modem CONNECT BOX, UPC le ofera clientilor sai cea mai buna experienta Wi-Fi din Romania, acoperire in toata casa si stabilitate, indiferent de numarul de laptopuri, tablete si telefoane conectate simultan.
 
Televiziunea digitala de la UPC vine cu o grila variata de 190 programe TV, dintre care 40 HD. In pachetele de televiziune digitala alese, clientii vor gasi cele mai multe canale de desene animate, cele mai indragite canale de filme, canalele de documentare Discovery, canale variate de sport si, nu in ultimul rand, canale tematice dedicate comunitatilor regionale.
 
Pachetele UPC contin abonamente de telefonie cu minute nelimitate, astfel ca orice abonat va putea tine legatura in permanenta cu persoanele dragi.
 
Pentru a se putea abona la serviciile UPC, locuitorii din Darmanesti pot contacta reprezentantul zonal UPC, Ciprian Mihaila, la numarul de telefon 0747 071 014.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ