Senatorul PNL Dragos Luchian (stânga) i-a ascultat pe locatarii de pe Aleea Parcului / foto: L.M.

Senatorul PNL si candidatul la Primaria Bacau, Dragos Luchian, insotit de viceprimarul Ilie Birzu, a vorbit ieri cu locatarii nemultumiti de posibila aparitie a unui bloc de locuinte pe Aleea Parcului, la intersectie cu Magura Casin.

Acestia i-au expus din nou toate argumentele lor, in speranta ca vor reusi sa intoarca din drum acest proiect care i-ar afecta. „Cei din comisia tehnica si consilierii din comisia de urbanism au promis ca vor discuta cu noi inainte de a da avizul pe proiect”, a spus Constantin Paduraru, unul dintre locatarii din zona.

De altfel, cetatenii au solicitat organizarea unei dezbateri publice a proiectului, la care sa discute si cu proprietarul terenului, dar si cu alesii locali, pe documente si lege. Cererea a fost depusa si inregistrata la primarie pe 14 ianuarie.

„Era bine sa fie si reprezentantul proprietarului aici. La o dezbatere, am putea ajunge la o solutie amiabila, care sa convina ambelor parti. Am putea propune un schimb de teren sau reducerea regimului de inaltime. Indiferent de decizia consilierilor locali, una dintre partile afectate se va indrepta in instanta. Poate fi un proces de lunga durata si apoi chiar ca nu va fi cale de intors”, a incercat sa le explice Luchian cetatenilor.

Toti au convenit ca urmatoare intâlnire sa aiba loc in prezenta tuturor celor implicati. Am incercat sa contactam din nou proprietarul terenului, dar acesta nu a fost de gasit.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

15 COMENTARII

 1. Oooo….dupa 4 ani dl. senator s- a trezit brusc si vrea sa ,,treacaaaaaa laaaaaaa treaba…!” :)))
  O fi povestit acestor batrani si prin ce mijloace si-a ridicat dumnealui un bloc de toata frumusetea, cateva strazi mai incolo? Ntz…ntz…ntz!!!!

 2. Nesimtit,pe bune Luchian este un nesimtit.Au trecut 4 ani in care nu a miscat un deget,iar acum cand ii miroase a Primarie iese ca ursul din barlog.Sa il ia boala si pe el,si pe Paler si pe toti PNL-isti care au DISTRUS Bacaul!!!

 3. Planul de Urbanism Generel al mun Bacau, ce prevede cu privire la terenul in cauza?! Domnul senator Dragos Luchian, in calitate de fost viceprimar si discipol a lui Stavarache ar fi trebuit sa stie ca pe terenul in cauza se poate realiza doar ceea ce scrie in Planul de Urbanism General al mun Bc! Terenul fiind pe Aleea Parcului teama imi este ca acesta figureaza ca si spatiu verde si in consecinta nu se poate construi nimic pe el …In situatia de mai sus, vizita d-lui Luchian se inscrie in propaganda electorala iar promisiunile sunt simple gogosiliberale

 4. Luchian , plagiator nenorocit. Merge pe urmele mai tanarului Necula.
  A fost deputatul acolo, hop si Luchian.
  A fost la adapostul de caini , hop si Luchian cu bani pt caini.
  Esti penibil Luchiane, impreuna cu echipa ta de mediocri.
  Dar la furat va pricepeti….

 5. Stimate stafide de campanie și membri de partid PSD. Nu asa se face campanie, trancanind verzi și uscate despre un om. Ieșiți la interval cu propriile voastre realizări.

 6. Mai Luciene, nu vrei tu sa ne lasi in pace?
  Mare senator, mare caracter cu cu multe realizari…
  Ce zici mai Luciene sa-ti iei gasca de ciubotari penali, budeni, stavaracheni, palarei, tariceni si sa plecati…
  In drum poate il iei cu mataluta si pe benosu si pe toti politicienii lui peste prajit si ii faceti o vizita guzganului rozaliu si va rezervati niste camere cateva zeci de ani…
  Matale esti mare om mare caracter cu stofa de afacerist, de ce iti doresti sa lasi salariu de senator pentru unu de primar?
  Pai daca tot esti asa teligent nu vrei sa faci afaceri de succes in mediul privat si sa ne scutesti pe noi de inca un jaf al Bacaului?

 7. Daca lucrezi in primarie nu inseamna ca esti si catelul primarului. Ca sunt si persoane care fac acest lucru este adervarat. Eu cred ca Dl Luchian nu face parte din satra de catei ai primarului. Eu am stat de vorba cu dansul si il vad o persoana care are caracter si coloana vertebrala. Daca trebuie sa mearga in primarie cu treburi sau daca are intalniri cu primarul strict profesional asta nu inseamna ca si el este la fel ca primarul sau ca face jocuri murdare precum altii.Stavarache daca era un om cu caracter si avea onoare nu trebuia sa se intoarca la primarie dupa ce a fost pus in libertate. Nu stiu cum de a mai avut curajul si tupeul sa dea ochii cu noi bacaoanii dupa cate ne-a facut si dupa cat a furat.

 8. Pai ce, nu stiati ca doar latraii, pupincuristii si curvele fac politica.Oamenii cu demnitate si simt civic, cinstiti si onorabili nu se baga in asa ceva.
  In Romania au existat politicieni de marca: Eminescu, Bratianu, Maniu, Copos etc, dar acum nu sunt decat parveniti needucati si hoti.

LĂSAȚI UN MESAJ