Procurorii de la Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Bacau au finalizat cercetarile si l-au trimis in judecata pe Liviu Costel Scarlat, directorul Agentiei de Dezvoltare Locala (ADL) Bacau, fiind acuzat de infractiunile de înselaciune în forma continuata si fals în înscrisuri sub semnatura privata în forma continuata.

“In perioada iunie – noiembrie 2009, în baza aceleasi rezolutii infractionale, a indus în eroare partea civila U.A.T. Bacau, prin întocmirea, în mod fictiv, a proiectului «Sanatate si prietenie prin sport», derulat de Asociatia M. Bacau si, în calitate de coordonator al programului si responsabil financiar a întocmit, în mod fictiv, rapoarte descriptive privind justificarea si modul de utilizare a fondurilor primite de la U.A.T. Bacau, falsificând mai multe documente (facturi, chitante si state de plata) pentru justificarea cheltuielilor anexate rapoartelor, pe care le-a utilizat pentru a obtine de la bugetul local al U.A.T. Bacau suma de 10.800 lei, creând un prejudiciu în valoare totala de 27.846 lei”, se arata in comunicatul Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Bacau. Dosarul a fost trimis pentru a se judeca la Judecatoria Bacau.

Anchetatorii au precizat ca aceasta cauza a fost disjunsa din dosarul in care fostul viceprimar Mihai Sustac a fost trimis in judecata, la data de 4 mai, pentru conflict de interese. Contactat telefonic pentru un punct de vedere, Liviu Scarlat nu a raspuns.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ