Tribunalul Bacău a admis cererea lui Liviu Goian, fostul preşedinte al Asociaţiei Sport Club Bacău, privind înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, pe o durată de 30 de zile.

Decizia poate fi contestată. Liviu Goian şi administratorul public al municipiului Bacău, Leonard Pădureanu, au fost arestaţi la începutul lui aprilie, fiind cercetaţi într-un dosar de corupţie.

Goian este acuzat de înşelăciune, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare, complicitate la delapidare şi deturnare de fonduri.

PUBLICITATE

În ceea ce-l priveşte pe Pădureanu, acuzaţiile sunt de delapidare, folosirea cu rea-credinţă a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea şi deturnare de fonduri.

Prejudiciul estimat în acest dosar se ridică la 2.300.000 lei. Pădureanu a obţinut, în urmă cu trei săptămâni, înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu.

Ambii inculpaţi au o serie de obligaţii printre care să nu comunice între ei, dar nici cu fostul primar al Bacăului, Romeo Stavarache, şi cu suspecţii din cauză: Pozînărea Remus Mihail, Sava Găină Ionel Cristian şi Goian Claudiu Robert.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ