21 septembrie 2023

Liviu Dragnea va fi de vineri în Bacău!

HomeAdvertorial politicLiviu Dragnea va fi de vineri în Bacău!

Liviu Dragnea va fi de vineri în Bacău!

Liderul fondator al Alianţei Pentru Patrie (APP), Liviu Dragnea, va sosi vineri, 19 august, ora 17.00, în Bacău, cu prilejul şedinţei Comitetului Executiv al APP, ce se va ţine în sala de conferinţe a Hotelului EMD în seara aceleiaşi zile.

Renumitul politician suveranist va vizita câteva obiective în Bacău, împreună cu Silvestru Dogaru — preşedintele filialei Bacău a APP. Sâmbătă, 20 august, tot la Hotel EMD, Liviu Dragnea şi conducerea APP se vor întâlni, de la ora 14.00, cu simpatizanţii băcăuani ai partidului.

Aceştia sunt mulţi, deoarece Silvestru Dogaru a reuşit în doar o jumătate de an să creeze în judeţul Bacău o filială putemică. Dar asta şi pentru că Liviu Dragnea a făcut în perioada 2017-2019 un sacrificiu personal pe altarul politicii de independenţă iar mesajul său la constituirea APP a fost unul puternic, recepţionat favorabil de un segment de mare calitate al societăţii româneşti:

“Dragii mei patrioţi, APP s-a născut din lacrimi durere, dar şi din speranţa că România mai poate fi salvată. Împreună putem atinge acest obiectiv. Suveranitatea României nu este o opţiune, este o obligaţie”.

În prealabil, la ora 12.00, va avea loc la Hotel EMD conferinţa de presă a lui Liviu Dragnea şi a celorlalţi membri de vârf ai Alianţei pentru Patrie.

Alte titluri
Alte titluri

Se inaugurează Sala de sport din satul Șesuri (Măgirești)

În satul Șesuri, al comunei Măgirești, va fi inaugurat...

Podul lui Ștefan cel Mare intră în reparații

Având în vedere că, patrimoniul cultural construit se află...

Fiul și-a reclamat tatăl că a încălcat ordinul de protecție

La data de 19 septembrie a.c., polițiștii Secţiei 10...

Orchestra Filarmonicii Mihail Jora în Festivalul Internațional George Enescu

Evenimentul de maxim interes  pentru Filarmonica Mihail Jora din...

Ultimele știri