Conferinta de presa ad-hoc cu Liviu Dragnea

Ieri, 1 iulie, un pic de agitatie in organizatia judeteana a PSD, cu ocazia sedintei trimestriale a Comitetului Executiv. Au fost prezenti membrii de drept, parlamentari si câtiva invitati, de la nivel central a participat Liviu Dragnea, a carui functie in PSD este, in prezent, de coordonator al activitatii organizatorice, aflat intr-un turneu prin mai multe organizatii judetene.

Presa nu a avut acces la aceasta sedinta, in aceste conditii, la finalul intâlnirii oficiale, dupa o pauza de o tigara, Liviu Dragnea a invitat presa la o discutie, la aer curat, in fata intrarii in Centrul de Afaceri si Expozitii din Bacau.

In principal, a spus Dragnea, la sedinta CAEx al organizatiei PSD s-a discutat si analizat modalitatea de aplicare, in teritoriu, a iminentei rectificari de buget a Guvernului, cât si unele “chestiuni” politice.

“Situatia economica este buna, am discutat si cu ministrul Finantelor, astfel ca, la rectificare, primariile care nu au primit sumele din anii trecuti, vor fi reglate acum, fiind alocate resurse mai ales pentru investitii. M-am interesat de stadiul investitiei de la Spitalul Judetean, recte Sectia de Radioterapie, proiect pe care l-am aprobat impreuna cu premierul Victor Ponta, ca sa vorbim acum de o investitie mare. Sigur, fiecare investitie din orice localitate prezinta importanta, deoarece toti cetatenii au drepturi egale, indiferent unde isi au domiciliul”, a spus Liviu Dragnea.

Totodata, coordonatorul PSD a dat asigurari ca fiind o rectificare a Guvernului României, vor primi bani toate localitatile din judet, indiferent de culoarea politica a primarului sau a consiliului local. Celelalte intrebari ale ziaristilor prezenti s-au referit la situatia din PSD, din alianta de guvernare, probleme stiute de electorat de pe alte canale de informare: Victor Ponta este bine, urmeaza procedurile; PSD are o parere proasta privind numirea lui Razvan Ungureanu ca director al SIE; PSD este un partid puternic, sta in peste 40 la suta la sondaje, pe primul loc in preferinte (cum conduce si in preferintele DNA, a remarcat un ziarist); PSD stie sa se mobilizeze in situatii dificile; guvernarea Ponta va continua pâna la alegerile parlamentare etc. Pe timpul conferintei, Dragos Benea parea foarte suparat. Cam atât, de aceea am zis ca a fost (la vedere) doar un pic de agitatie la PSD Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  • Dar cand ai auzit tu ca vreun politician sa aiba vreo jena?Noi suntem buni numai sa le asiguram locul caldut acolo si atat.In rest,noi sa muncim din greu pentru o farama de paine iar ei sa castige inzecit pentru nemunca si batjocorit populatia.Cei mai tari la capitolul asta sunt pesedeii,apoi,peneleii.

 1. Situatia economica e buna DOAR pentru buzunarele lor,nu pentru ale omului de rand.N-au cum sa minta in privinta asta.Dupa parerea mea,e urata situatia tarii noastre dar nu se spune.Nu mai e nimeni sa ii traga de urechi pe mincinosi.Isi pot face de cap in voie bazandu-se pe naivitatea obisnuita a romanului.

 2. Dragos Benea e un aluat cu dosare rozalii la sertar ,Liviu Dragnea ,desi are o hotarare pe cat de mare i-a fost palaria ,pare a fi totusi dintr-un alt aluat ,i-ar sta mai bine intr-o formatiune care urmeaza interseului national, ca nu-i de gluma cu ce se intampla pe-aici si pe dincolo!

 3. Vad ca au inceput sa dea ture si cei de la PNDL si PSD. La cum arat orasul si judetul si la cum merg lucrurile nu vad nici macar un singur candidat care sa ne dea sperante.
  Ma gandesc cu groaza la ce “lapte si miere”ne vor promite la anul :spital, sosea de centura, industrie, strazi,scoli etc etc si la sfarsit gata.

 4. Doar puterea si banii pentru interese personale si de grup ii preocupa cand ajung in fotoliile de la Bucuresti sau de prin judete si orase sau chiar comune.
  Nu mai au nimic sfant si patriotic in ei si dovada este ca in 25 de ani au adus tara asa cum se vede, jalnic.
  Cred ca ar trebui emisa o lege care sa prevada asumarea raspunderii promisiunilor electorale nefinalizate si plata in bani a acestora si fara scuze ieftine ca nu suntem naivi si sa vedeti atunci cui ii mai da mana sa promita si sa nu faca nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ