Conferinta de presa ad-hoc cu Liviu Dragnea

Ieri, 1 iulie, un pic de agitatie in organizatia judeteana a PSD, cu ocazia sedintei trimestriale a Comitetului Executiv. Au fost prezenti membrii de drept, parlamentari si câtiva invitati, de la nivel central a participat Liviu Dragnea, a carui functie in PSD este, in prezent, de coordonator al activitatii organizatorice, aflat intr-un turneu prin mai multe organizatii judetene.

Presa nu a avut acces la aceasta sedinta, in aceste conditii, la finalul intâlnirii oficiale, dupa o pauza de o tigara, Liviu Dragnea a invitat presa la o discutie, la aer curat, in fata intrarii in Centrul de Afaceri si Expozitii din Bacau.

In principal, a spus Dragnea, la sedinta CAEx al organizatiei PSD s-a discutat si analizat modalitatea de aplicare, in teritoriu, a iminentei rectificari de buget a Guvernului, cât si unele “chestiuni” politice.

“Situatia economica este buna, am discutat si cu ministrul Finantelor, astfel ca, la rectificare, primariile care nu au primit sumele din anii trecuti, vor fi reglate acum, fiind alocate resurse mai ales pentru investitii. M-am interesat de stadiul investitiei de la Spitalul Judetean, recte Sectia de Radioterapie, proiect pe care l-am aprobat impreuna cu premierul Victor Ponta, ca sa vorbim acum de o investitie mare. Sigur, fiecare investitie din orice localitate prezinta importanta, deoarece toti cetatenii au drepturi egale, indiferent unde isi au domiciliul”, a spus Liviu Dragnea.

Totodata, coordonatorul PSD a dat asigurari ca fiind o rectificare a Guvernului României, vor primi bani toate localitatile din judet, indiferent de culoarea politica a primarului sau a consiliului local. Celelalte intrebari ale ziaristilor prezenti s-au referit la situatia din PSD, din alianta de guvernare, probleme stiute de electorat de pe alte canale de informare: Victor Ponta este bine, urmeaza procedurile; PSD are o parere proasta privind numirea lui Razvan Ungureanu ca director al SIE; PSD este un partid puternic, sta in peste 40 la suta la sondaje, pe primul loc in preferinte (cum conduce si in preferintele DNA, a remarcat un ziarist); PSD stie sa se mobilizeze in situatii dificile; guvernarea Ponta va continua pâna la alegerile parlamentare etc. Pe timpul conferintei, Dragos Benea parea foarte suparat. Cam atât, de aceea am zis ca a fost (la vedere) doar un pic de agitatie la PSD Bacau.PUBLICITATE