Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, va fi prezent, vineri, în Bacău pentru a participa la inaugurarea Secției de Radioterapie a Spitalului Județean de Urgență (SJU).

Alături de el se vor afla Florian Bodog, ministrul Sănătății, senatorul Dragoș Benea, președintele PSD Bacău, și Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean (CJ).

„Liviu Dragnea era ministrul al Dezvoltării Regionale și a sprijinit această investiție, prin urmare era firesc să-l invităm la inaugurare”, a declarat Sorin Brașoveanu, președintele CJ Bacău.

PUBLICITATE

Obiectivul a fost derulat de către Compania Națională de Investiții (CNI), care a asigurat și finanțarea acestuia, costurile ridicându-se la peste 6 milioane de euro.

„Investiția este foarte importantă nu numai pentru comunitatea băcăuană, ci și pentru întreaga Regiune de Nord-Est, fiind cea mai modernă secție de radioterapie din țară, la ora aceasta. A fost o muncă de echipă și suntem bucuroși că s-a concretizat”, a mai precizat președintele CJ Bacău.

De la SJU Bacău, Liviu Dragnea și Florian Bodog vor pleca spre Spitalul Municipal Moinești, unde, la ora 14, va fi inaugurat RMN-ul. Aparatul a costat 3,4 milioane de lei și a fost finanțat de Ministerul Sănătății, în mandatul lui Nicolae Bănicioiu.

La inaugurare, alături de dr. Adrian Cotîrleț, directorul Spitalului Municipal, și fiul acestuia, Paul Cotîrleț, candidatul PSD la funcția de primar, va fi prezentă și Gabriela Vrânceanu Firea, primar al Bucureștiului și vicepreședinte al PSD.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Măi,măi, a dat Dumnezeu de sa mai facut ceva util și de interes national în Bacău! extraordinar!!!felicitări celor care și-au adus aportul și la mai multe!!! pe când și spitalul? defapt acolo sa făcut inaugurarea!!!!! ce mai contează când e gata!

LĂSAȚI UN MESAJ