Peste patru sute de social-democrati bacauani, reprezentând 93 de filiale, vor participa sâmbata, 26 septembrie, la conferinta organizatiei judetene PSD Bacau, care va avea loc in Sala Ateneu, incepând de la ora 10,30.

La eveniment va fi prezent Liviu Dragnea, presedintele interimar al partidului. Pentru functia cea mai inalta, cea de presedinte al organizatiei judetene, va candida Dragos Benea, actualul lider al PSD Bacau.

Vor fi alesi, de asemenea, vicepresedintii filialei, membrii Comitetului Executiv Judetean, ai Biroului Judetean Permanent si ai Comisie de cenzori.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

    • Pare grozav sa scapam de HOTI ( PNL,PDL,PSD ),problema este pe cine o sa punem in loc.Se spune ca multimea votantilor formeaza un tot idiot,asa ca ,teoretic vorbind,mereu vor fi alesi hoti,mai hoti decat precedentii.Oricum”Bombele” tot or sa cada,problema e cine o sa cada in groapa ( sper ca cine trebuie ca adevarat) !!!

  1. O sa vedem iar Cine e pentru …… : ridica 20 mana ……Cine e impotriva ridica toti mana ….. S-a votat… Castiga cine-i pentru …. Da o apa plata, mananci un mic, bei o bere data de liderul de cartier si pleci acasa. Traiasca PSD sau PCR. Va spun cine va iesi.. acei oameni ca pupa cel mai mult.

    Acu sincer am avut ocazi sa merg la o intrunire din aceasta…. ma simteam ca sunt la adventisti… ca am fost invitat si acolo… alta poveste… Toata lumea buna din Bacau cu nume grele…parca era la adunare…si sa vezi cu o dadeau cu politica.. vai vai vai… dupa cateva ziile am avut ocazia sa ma intalnesc cu cineva care este nume greu si i-am pus o singura intrebare dar l-am rugat sa-mi raspunda sincer…………. Crezi in tot ce spun aia la partid………..Raspuns…… Nu dau doi bani pe ce spun curv… alea , au nevoie de tine cat esti sus apoi daca nu mai esti si ai nevoie de ei nici nu iti mai raspund. Si asa este.. Eu nu stiu cum au tupeu sa vina la tine la usa sa iti zica votati pnl votati psd aceiasi sunt niste lichele. Pacat ca sunt niste tineri de liceu care vin cu un calendar un pix cu sigla psd sau pnl ca le-as trage-o in mufa. Va dati seama de e la tara ca se duce primarul si le zice la mosnegi sau la someri ca nu le mai da ajutorul de somaj. Poate se desteapta si lumea asta. Vorba unui pot Romanaul indura multe dar cand se trezeste se lasa cu sange.

LĂSAȚI UN MESAJ