Spitalul municipal Onești – Secția UPU, în ziua de 16.02.2016, ora 20,50, a sesizat telefonic Poliția Municipiului Onești, despre faptul că pe D.C.155 intersecţie cu D.C. 154 A, în localitatea Livezi, sat Poiana, jud.Bacău, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 70 ani, din comuna Livezi, sat Poiana, jud. Bacău conducea bicicleta, pe DC 154 A, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare în curbă la dreapta si a consumului de alcool, a pătruns în intersecţia cu DC 155, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă

În urma evenimentului rutier, victima a fost transportat la Spitalul mun.Oneşti pentru îngrijiri medicale. Totodată acesta a fost testat alcoolscop rezultând o concentraţie de 0,45 mg/L alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal conform art.196 CP. urmând a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ