* bacauanii care locuiesc in blocurile nr. 5 si nr. 7 din Asociatia de proprietari nr. 76, de pe strada Viorelelor, reclama nefunctionarea sistemelor de recirculare a apei calde

Bacauanii arondati Asociatiei de proprietari nr. 76, racordati la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic, reclama nefunctionarea sistemelor de recirculare a apei calde. In lipsa unui sistem functional, apa calda nu ajunge in parametri la robinetii proprietarilor si oamenii spun ca ajung sa consume o apa “calie”. “Locuiesc in blocul nr. 5, la bloc bara, iar la etajul I nu am apa calda la robinet. Speram ca o data cu schimbarea retelelor de termoficare sa fie rezolvata si problema recircularii apei calde. Degeaba investim in retelele secundare, daca la consumator apa calda nu ajunge in parametrii de calitate. Trebuie facut neaparat ceva in sensul acesta!”, declara Florin Sava, proprietar.

Punctul termic nr. 4 de pe strada Viorelelor deserveste aproximativ 500 de apartamente din Asociatia de proprietari nr. 76 si Gradinita nr. 23. La unitatea de invatamânt, instalatiile au fost incarcate cu agent termic in vederea efectuarii probelor tehnologice. Ce-i drept, in momentul de fata, angajatii Branpis care efectueaza lucrari de modernizare a retelei in zona, au apelat la un artificiu pentru a putea verifica sistemul de incalzire al gradinitei. Desi termenul de finalizare al lucrarilor a fost august 2015, dupa stadiul lucrarilor, exista premisa ca nu se vor incheia nici in 2016. Cu toate acestea, angajatii firmei Branpis dau asigurari ca locatarii vor avea caldura la timp, in sezonul rece 2016-2017.

PUBLICITATE

“Pâna da frigul, oamenii vor avea caldura in casa. Noile instalatii vor deveni functionale imediat ce primim racordurile care ne lipsesc. Se lucreaza pe mai multe fronturi si vrem sa terminam cât mai repede posibil”
– Gheorghe Andronache, sef de echipa, Branpis

Bacauanii care locuiesc in perimetrul strazilor Viorelelor – Lalelor – Mircea Eliade spun ca sunt nemultumiti de modul cum lucreaza angajatii firmei Branpis. Oamenii reclama faptul ca i-au vazut deseori pe muncitori consumând alcool si facându-si nevoile pe spatiul verde. In plus, lentoarea pe care o manifesta când vin la lucru, nu le da mari sperante ca vor scapa in curând de santierul din zona.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ