A debutat Festivalul Studentiada 2014. Actiunea se desfasoara la nivel national, in 14 centre universitare, printre care si Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau.

Deschiderea oficiala a avut loc de la ora 10.00, in aula universitatii, unde au participat doar 39 de studenti, fapt remarcat si comentat chiar si de prorectorul institutiei de invatamânt superior, prof. univ. dr. Adriana Gertruda Romedea.

Dupa deschiderea oficiala a avut loc si prima activitate, un flash-mob intitulat „Viata de student”. Festivalul Studentiada 2014 se va derula pâna pe 24 noiembrie si va cuprinde 25 de activitati adresate celor aproximativ 5.100 de studenti din universitatea bacauana.

„Vrem sa informam toti studentii despre activitatile pe care le avem. Activitatile studentesti vor fi educationale, educative, sportive sau multe altele ce tin de viata de student. Toate evenimentele pe care le organizam sunt importante si sunt adresate tuturor studentilor de la noi din universitate.”
Viorel Mihai Munteanu, presedintele Ligii Studentesti din Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ