La data de 05 aprilie a.c., polițiștii din comuna Lipova au fost sesizați de o persoană de sex feminin de 51 de ani, din Bacău, despre faptul că în perioada februarie-aprilie 2016, persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri dintr-un imobil nelocuit, situate în comuna Lipova.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că personae necunoscute au pătruns prin efracție în locuința respectivă au răvășit bunurile din imobil și au sustras un aparat de radio, producând un prejudiciu total de 200 de lei.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au depistat un minor de 12 ani, care a recunoscut comiterea faptei și a predate polițiștilor bunul sustras.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ