Trofeul UEFA Champions League va ajunge miercuri in Bacau. Adus de fostii mari fotbalisti Miodrag Belodedici si Claude Makelele, ambasadori oficiali ai UEFA Champions League Trophy Tour in România. Bacaul este cel de-al treilea oras din România inclus pe lista Trophy Tour, alaturi de Iasi si de Bucuresti.

Trofeul Ligii Campionilor va fi expus azi in parcarea magazinului Dedeman de pe strada Republicii 185, intre orele 15.00 si 22.00.

Pasionatii de fotbal din Bacau vor avea posibilitatea sa se fotografieze cu trofeul, sa obtina autografe de la Belodedici si Makelele, dar si sa joace un meci virtual impotriva legendelor UEFA.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Cupa trebuia expusa pe Stadionul Municipal pentru a vedea intregul mapamond ce eforturi uriase a facut Primaria Bacau pentru a merita ca aceasta cupa sa poposeasca in Bacau.

LĂSAȚI UN MESAJ