Organizatia Judeteana Bacau a PNTCD are un nou lider, in persoana medicului Constantin Negru, care preia astfel functia de la Silvestru Dogaru, cel care a demisionat din cauza rezultatelor slabe obtinute la alegerile europarlamentare.

Numirea sa a avut loc la Brasov, la sfârsitul saptamânii trecute, in cadrul Consiliului National al PNTCD, la care au participat 60 de delegati din toata tara. Au fost numiti sefi noi la toate cele sase organizatii judetene care au avut la conducere membri ai Initiatilei România Liberala si care au demisionat.

Medicul Negru are in prezent calitatea de presedinte interimar, iar numirea deplina pe functie urmeaza sa aiba loc la un viitor Consiliu National.

PUBLICITATE

„Principalul meu obiectiv in perioada aceasta este sa asigur o deschidere maxima a partidului pentru toti taranistii de traditie din judet si pentru toti bacauanii, in general, care au simpatii taraniste. Ii asteptam alaturi de noi pe toti cei care au fost taranisti cu functii – parlamentari, inalti functionari – dar si pe oameni de rând.

Este un apel sa ni se alature pentru a relansa valorile traditionale taraniste si pentru aceasta vom asigura o deschidere deplina”, a declarat medicul Constantin Negru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ