Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Bacau, in parteneriat cu Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” si Asociatia Nationala a Veteranilor de Razboi, filiala „Gen.Eremia Grigorescu” Bacau, a marcat Ziua Nationala a României.

Evenimentul s-a desfasurat joi, 27 noiembrie, de la ora 13.00, in Sala de conferinte a colegiului, unde au participat elevi, cadre didactice si invitati. Proiectul si-a propus o abordare integrata, menita sa ofere tinerilor informatii istorice si sa insufle acestora sentimente patriotice si civice.

In cadrul manifestarii au fost sustinute prelegeri, s-a prezentat si un program artistic, iar, in paralel, a fost organizata si o expozitie tematica cu desene, dedicata momentului aniversar: „1 Decembrie – Mândria de a fi român”.

Activitatea a promovat sentimentul national, mândria apartenentei la neamul românesc, dar si formarea caracterului si a responsabilitatii sociale. Activitatea a fost organizata si coordonata de profesorii colegiului – prof. Oana Madalina Cruceanu, prof. Maria Irina Dromereschi, prof. Claudia Benchea, prof. Florentin Botezatu si prof. Oana Sopca.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ