Frumusete, eleganta, talent. Tema: contraste – armonie versus haos. Muzica, dans, bucurie. Si o sala plina. Emotii si lacrimi de bucurie, din partea concurentilor. Cam aceasta a fost atmosfera de la Teatrul de Vara „Radu Beligan”, unde, vineri seara, s-a organizat o noua editie a Balului Bobocilor Colegiului National „Vasile Alecsandri”.

S-au luptat pentru titlul de Miss si Mister opt perechi, care au trecut prin patru probe de foc: tinuta de zi, proba de talent, tinuta de seara si proba de cultura generala. Sarbatoarea elevilor a mai cuprins si momente artistice de majorete, dans modern, scenete, parada tinutelor pentru fete (creator Raluca Pichiu) si pentru baieti, in alb si negru (creator Cristina Belciu), muzica usoara, dansuri populare (Ansamblul „Ciucurelul”, condus de prof. Mitica Pricopie) si muzica usoara.

Dupa aproape patru ore de adevarat show, juriul (format din profesori, elevi, reprezentanti ai cotidianului „Desteptarea” si ai sponsorilor) a ales:

PUBLICITATE

– Miss Boboc – Andra Ciuberea (clasa a IX-a E)
– Mister Boboc – Andrei Neagu (clasa a IX-a B)
– locul II – Amalia Aldea si Catalin Cozma
– locul III – Daria Buznea si Dragos Dragomir

S-au mai acordat doua mentiuni concurentilor Roz Saada (a IX-a A) si Emad Khder (a IX-a H) , dar si titlurile de Miss Popularitate (votul elevilor pe site-ul balului) elevei Daria Buznea si de Mister Popularitate, elevului Adrian Verman. Intreagul spectacol a fost prezentat de elevii colegiului: Miruna Gazdaru, Andreea Paval si Alexandru Casaneanu.

Album Facebook 1
Album Facebook 2
Album Facebook 3

In aceeasi zi, dar pe scena Casei de Cultura „Vasile Alecsandri”, a avut loc si Balul Bobocilor de la Colegiul „Henri Coanda”, unde au concurat opt perechi. In acest an, Miss si Mister Boboc ai acestui liceu au fost desemnati elevii: Beatrice Girleanu si Ahmed Solac.

[wonderplugin_gallery id=”68″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ