Mircea Fechet a anunțat, într-o postare pe Facebook, că demisioneaza din Biroul Politic al organizației municipale Bacău a PNL.

“Această decizie, luată după o lungă perioadă de reflectie, va fi sper un semnal de alarmă pentru colegii mei care astăzi au în mână frâiele partidului”, a scris el în postarea de pe rețeaua de socializare.

“De când am pierdut competiția pentru funcția de Președinte al municipalei, am constatat din păcate că întreaga „activitate” a organizației este aceea de a vâna tot felul de inamici închipuiți din interiorul partidului, veritabili «dușmani de clasă» și nicidecum proiectul în baza căruia președintele a primit mandatul: acțiuni politice concrete, opoziție serioasă la dezastrul actualei administrații, mărirea organizației prin înscrierea de noi membri în partid, etc.

Din păcate astfel de scandaluri, deși sporesc notorietatea astăzi inexistentă a unora, nu fac altceva decât să șubrezească partidul, fapt care-i bucură cu siguranță pe inamicii noștri politici.

Îi asigur pe toți liberalii că dincolo de această demisie, voi rămâne același coleg muncitor și disciplinat, așa cum am făcut-o în ultimii 16 ani!”,a mai scris el.

Mircea Fechet a anunțat că nu intenționează să demisioneze din Consiliul local.

Alte articole