Liberalii băcăuani, întruniți într-o ședință de partid la Comănești, orașul în care a fost ales primar noul președinte interimar al organizației, au stabilit, joi, lista cu candidații partidului la alegerile parlamentare de la începutul lunii decembrie.

În mod oarecum surprinzător, pe listă nu figurează nici Ionel Palăr și nici Tudorița Lungu, foștii lideri ai organizației județene. Lista este deschisă, la Senat de Daniel Fenechiu, în prezent senator, urmat de Dragoș Luchian, președintele organizației municipale, Violeta Urban, proaspăt aleasă consilier local în Bacău și Gabriel Grițcu, recent numit în funcția de director la Sistemul de Gospodărire a Apelor.

La Camera Deputaților, pe primul loc este Mircea Fechet, fost consilier local și, în prezent, secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Urmează Viorel Ilie, ales în 2016 senator pe lista ALDE, Cătălina Ciofu, profesor la Universitatea Vasile Alecsandri, Elena Hărătău, deputat, ales în 2016 pe listele PSD, Claudiu Năstasă, actualmente vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului, fostul prefect Liviu Miroșeanu, și el ales recent în consiliullocal Bacău, Gabriela Țarălungă, avocat, Daniel Miclăuș, avocat, consilier local în legislatura 2016-2020, Ioana Maria Iordache, manager de proiect la o companie de software, și Raluca Năstase, membru în consiliul local Bacău în legislatura care se încheie.PUBLICITATE