Lieralii sustin ca nu au intentionat sa politizeze evenimentul dedicat bacauanilor care aniverseaza casatoria de argint, asa cum sustine PSD. Insa, pentru a nu mai da ocazia sa se politizeze evenimentul, primarul interimar Ilie Birzu (foto) a decis sa nu mai participe la manifestarea de luni.

“În scurtul meu mandat de primar interimar, una dintre prioritățile mele a fost reacordarea
diplomei de excelență pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.
Având în vedere că demersul meu sincer a fost interpretat politic de către adversarii mei, îmi
cer scuze dragi pensionari, că nu voi putea fi prezent pentru a vă înmâna aceste diplome și ami
exprima respectul față de dumneavoastră” – se arata intr-un comunicat primit la redactie.

Reamintim ca, luni, municipalitatea bacauana a programat un eveniment in care cuplurile bacauane care implinesc anul acesta 50 de ani de casatprie sa fie sarbatorite si premiate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Ne-am saturat de promisiuni de tot felul de la toti asa zisii politicieni de doi lei.
    Romania nu are politicieni buni, sa-si tina cuvantul dat si cu demnitate.
    Lupta pe orice cai murdare si nelegale sa ocupe un loc in politica, pentru a fura, a se imbogati, a-si face relatii, a face trafic de influenta etc, nu pentru ca sunt patrioti si chiar vor sa schimbe ceva in bine in tara asta.
    Trebuie urgent, schimbate multe legi in Romania, inclusiv Constitutia si mai ales sa fie respectate, dar nu se va intampla acest lucru pentru ca ,,acesti alesi ”nu doresc.
    Deci schimbarile in bine vor fi doar pentru ei nu si pentru restul populatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ