PNL Bacău a acuzat PSD de demagogie într-o conferință de presă, susținută, vineri, de deputații Ionel Paler și Tudorița Lungu cărora li s-a alăturat și senatorul Daniel Fenechiu.

„Toate promisiunile făcute în campania electorală nu au fost decât demagogie și scopul acelor promisiuni a fost cu totul altul”, a declarat deputatul Paler.

„Țin să felicit societate civilă că s-a trezit și a ieșit în stradă. Este meritul lor și nu al nostru”,a precizat deputatul băcăuan.

Conferința de presă a continuat cu intervenția senatorului Daniel Fenechiu care a încercat să expună efectele OUG 13 și 14 și impactul pe care l-au avut asupra populației care a ieșit în stradă.

„Chiar dacă ministrul Iordache și-a dat demisia, noi nu doar că excludem ca OUG 14 să fie respinsă, dar suntem extrem de vigilenți și transparenți pe procedura în care va fi discutată OUG 14 în Parlament”, a declarat senatorul băcăuan.

Deputatul Tudorița Lungu a explicat de ce nu au votat bugetul consolidat al statului: „Am votat «împotrivă» pentru că acest buget încalcă Legea responsabilității fiscale, în sensul că prevede creșteri ale veniturilor cu 15% în timp ce P.I.B.-ul nominal are o creștere de 7,5%”, a explicat ea, care a mai făcut referiri la datele Comisiei Naționale de Prognoză. Tot ea a spus ca Guvernul ignoră Moldova.

Tudorița Lungu a mai precizat că parlamentarii PNL Bacău au depus 12 amendamente. Între acestea, unul s-a referit la continuarea lucrărilor pe râul Trotuș pe segmentul Ghimeș-Urechești, alte amendamente au fost cu privire la investițiile pe capitolul drumuri și poduri din localițățile din mediul rural, precum și solicitări de fonduri pentru autostrada Bacău-Brașov, reabilitarea și modernizarea podului de pe DN 11 la intrarea în Onești sau modernizarea DN 11 Brașov-Onești- Bacău.

Niciun amendament depus de liberalii băcăuani nu a fost adoptat în Parlament.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

18 COMENTARII

 1. Au fost ani si ani de zile cand liberalii, fiind la putere, aveau ocazia sa transforme Romania intr-un paradis. Nu au facut-o, pentru ca ori nu sunt in stare, ori nu vor, asadar ori sunt incompetenti, ori sunt demagogi. Vreme de 12 ani, liberalii au avut puterea in municipiul Bacau, insa orasul arata ca dupa razboi, plin de hartoape, urat, fara viata. Iar sa ai tupeul, dupa atata amar de vreme cat ai fost deputat, sa vii si sa critici ce vor sa faca altii, este un gest de dispret fata de inteligenta oamenilor. La PNL Bacau este nevoie de o remaniere din radacini, insa domnul Palar, ale carui rezultate electorale sunt sub media pe tara si ca atare ar fi fost cazul sa plece, a preferat sa ramana la caldurica. Urat, domnilor. Foarte urat !

  • Am aceeasi parere. As fi vrut sa votez cu ei in decembrie, dar efectiv, la Bacau, nu ai cu cine din PNL! Nu au facut mai nimic bun cat au fost la putere (si au avut-o la discretie in CL!), demagogie multa, mult tineret fara experienta si minte impins in fata, reusind pana la urma sa lase orasul in mizerie, nedezvoltat, dotat cu pavele gri de milioane si stalpi de iluminat public la fel de costisitori si cu multe santiere neterminate. Parca ne doream si altceva… Alternativa de azi nu pare mai buna, cam aceeasi politica, schimbam oamenii vechi cu cei de-ai nostri, un an a trecut si nu s-a miscat nimic, mai trec trei si noi cu ei!

 2. Mai Palar mai Tudorita nu va convine sa va unflati in pene , nu visati alegeri anticipate . Rugati-va sa reziste guvernul asta asa cum este , asta doar pt binele vostru. Nu mai pupati voi doi scaunel in parla ment nici daca se intoarce Iliescu.

 3. Mai Paler , este vai de mamaia ta! Primesti leafa de pe pe spatele nostru degeaba!
  Mergi la culcare si bea un ceai de tei sa nu te agiti prea tare!
  Noapte buna puisor!

 4. Cat au fost la guvernare,,au FURAT cu STAVARACHE,in frunte,si acum se bat cu caramida in piept,,mi-ar fi rusine,,ciocul mic si joc de glesne ,ca NU mai pupati in Parlament,,???!!!,NU este meritul PNL,ca au iesit manifestantii in strada,,,,,are si pnl-ul ,penalii lor,,nu sante-ti imaculati,,,??!!

 5. CUM DE NU O BAGATI IN SEAMA PE TUDORITA ? CUM NU II ACCEPTATI AMENDAMENTELE DE A CONSTRUI PODURI ? ea este cel mai mare politician bacauan din toate timpurile….

  • A fost lasat de Sarmalache sa vegheze la falimentul PNL!
   Sa-i fie puscaria usoara si prietenasilor lui de hotii!
   Problema este ca nu au ajuns toti hotii la puscarie din gasca de la primarie!
   Nu se poate angaja nimeni la Primaria Bacau daca nu este ,,dedicat”!!!

 6. Un român neafiliat politic dar fost simpatizant PNL, până în feb 2015, vă transmite d-lor conducători de ”vază” ai organizației Bacău că sunteți niște ipocriți și niște perverși. De ce ? Criticați PSD-ul, local și central, fără argumente, numai de dragul criticii și ptr ca să vadă lumea că mai sunteți în viață, la individual nu ca organizație. Timp de zece ani ați fost tartori în Bacău. Sub bagheta lui Stavarache&co, Mun.Bacău a ajuns rușinea Moldovei. Bacăul este precum un oraș de pe Valea Jiului. Sportul, de mare performanță, nu mai există. Stadionul Municipal a ajuns groapa de gunoi a orașului. Alte multe baze sportive s-au degradat până a nu mai fi de folosință. D-na Tudorița L, conform rutinei și obișnuinței din PDL, nu ați votat bugetul din ”marele respect” ce îl aveți față de români. Mereu ați fost și sunteți împotriva cetățeanului.
  D-le Paler, ce păcat de nume !!!, a fost un român Octavian Paler, în stradă au ieșit (după cum bine știți) oamenii mobilizați de SRI&DNA +Iohannis&Monica Macovei. Executanții au fost neisprăviții din USR (Uniunea Sabotați România) ce au fost plătiți bine de către George Soros și ”multinaționalele” din România.
  D-le avocat Fenechiu, OUG 13, după cum sigur ați aflat, a avut un efect benefic.
  D-lor politicieni, alegerile au fost câștigate de către alianța PSD&ALDE, nu căci ar fi fost sau sunt ei mai buni, ci neputința d-stră demonstrată în timp și apartenența la guvernarea Cioloș (o catastrofă) și imaginea antiromânului K.W.Iohannis. Când o să aveți puterea să recunoașteți înfrângerea și să vă reorganizați ca partid politic atunci vă veți recâștiga recunoștința oamenil. Din Bacău, Moinești, Buhuși, din sate și comune sau de oriunde. În fruntea PNL, local sau central, trebuie să fie un penelist autentic, nu parvenit, nu înfiat, gen R.Turcan, V-le Blaga, C.Predoiu ori Tudorița Lungu.

LĂSAȚI UN MESAJ