Partidul national Liberal, filiala Bacau, a organizat, vineri dimineata, un miting impotriva premierului Victor Ponta, in fata prefecturii judetului.

Mitingul a inceput in jurul orei 11.00, cand participantii s-au adunat in zona centrala a orasului, cu pancarte dar si cu o mascota Mickey Mouse, care, in viziunea participantilor, l-ar fi intruchipat pe premier.

Manifestarea s-a desfasurat fara incidente.

PUBLICITATE

FOTO: Fermapolitica.ro

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. daca asta e forta pnl Bacau este regretabil.vreau sa adaug ca jumatate dintre participanti sint angajatii cet-ului care au fost adusi fortat la miting.oricum ,bacaul are suficienta caldura in aceasta perioada. rusine pnl.

  2. In cimitirul central , mormintele familiei Cancicov, zac pline de buruieni, scrisul de pe piatra funerara este sters. Stati in casa marilor fruntasi liberali si va arde de mitinguri! Liberali in varful…sunteti. Ia puneti osul la treaba si nu va tineti de prostii, pentru ca sunteti la fel de penali ca si psd-isti

    • Alina cred ca esti inteligenta cind faci afirmatii de genul acesta dar sa intorci capul inapoi cu citiva ani in 2010 si ai sati dai seama cine sint penalii tarii fiinca Mafia e mare printre PD-Listi!

LĂSAȚI UN MESAJ